Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Eğitimciler Ayvalık'ta toplandı

Eğitimciler Ayvalık

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Milli Eğitim Bakanlığı Yönetsel Yenilik ve Geliştirme Çalıştayları Balıkesir Bölge Toplantısının Ayvalık ilçesi Cunda Uygulama Otelinde düzenlendiğini söyledi.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Milli Eğitim Bakanlığı Yönetsel Yenilik ve Geliştirme Çalıştayları Balıkesir Bölge Toplantısının Ayvalık ilçesi Cunda Uygulama Otelinde düzenlendiğini söyledi.
Cengiz, düzenlenen toplantının Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt’un Başkanlığında gerçekleştirildiğini açıkladı.
Cengiz, düzenlenen toplantıya Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Veysel Erdel, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Ercan Demirci, bölgesel illerin (Balıkesir, Bursa, Yalova, Uşak, Kütahya, Çanakkale, Afyon ve Manisa) Milli Eğitim Müdürleri, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürleri’nin katıldığını ifade etti.
Açılış konuşması yapan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Çalıştayın ilimizde olmasının kendileri için büyük bir onur olduğunu, yapılan bu gibi Çalıştayların ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını bitirdi.
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt, “Milli Eğitim Bakanlığı bölgesel toplantılarının 6. sını gerçekleştirdiklerini, artan nüfus oranlarının ve değişen etkenlerin eğitimi direkt etkilediğini, eğitimin insanı doğumundan ölümüne kadar etkileyen bir süreç olduğunu ve bu sürecin en sağlıklı biçimde geçirilmesi gerektiğini belirtti. Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bir gelecek kazanılması için eğitimcilere büyük iş düştüğünü, bu toplantılarda yapılan konuşmalar ve yazılı olarak aldıkları veriler ile ortaya çıkan sorunları en iyi şekilde çözüme kavuşturmaya çalışacaklarını belirtti.
Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Ercan Demirci, toplantı formatı ve gidişatı hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Toplantıya katılan Müdür ve Müdür Yardımcıların, eğitim-öğretimde yaşamış oldukları problemleri dile getirerek bunlarla ilgili çözüm önerileri hakkında bilgi paylaşımlarında bulundu.
Bölgesel Çalıştay, hep birlikte yapılan Ayvalık turu ve akşam yemeğiyle birlikte son buldu.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı